top of page
Reflection in a Pond_edited.png

OM OSS


Konceptet Ready Set Green är utvecklat för att hjälpa produktionsbolag och beställare inom film och TV att ställa om verksamheten till mer ekologiskt hållbara produktioner.

Med hjälp av tydlig struktur, konkreta åtgärder och fokus på lösningar och mätbara resultat guidas ni mot målet att minska produktionens klimatavtryck. Ready Set Green ger er möjlighet att arbeta hållbart på ett genomtänkt och systematiskt sätt. Genom att införa delar av eller hela Ready Set Green kan konceptet skräddarsys och anpassas till varje unikt projekt och behov.


Sedan 2022 har företaget arbetat med ekologisk hållbarhet inom film och TV. Vi har hjälpt både stora och små produktioner att ställa om vilket resulterat i kraftigt minskade CO2 utsläpp. Inom företaget finns gedigen utbildning, kunskap och erfarenhet av både hållbarhetsarbete och film/TV-produktion. Förutom att hjälpa produktioner att bli mer hållbara arbetar vi också med utbildningar och föreläsningar. Vi deltar dessutom mer än gärna i forum, debatter och diskussioner för att driva branschen i rätt riktning.​

Våra strategier i konceptet Ready Set Green baseras på vetenskap och forskning och vi arbetar alltid mot FN's globala mål i Agenda 2030.

bottom of page